UUTTA: TopSafe Pro Linear - linjakkuutta tiivissaumakatoille!
Logo

Icopal suojaa kiinteistösi rakenteet kosteudelta

UUTTA: TopSafe Pro Linear - linjakkuutta tiivissaumakatoille!

Ympäristöön sulautuva TopSafe Pro -tiivissaumakate sopii omakotitaloihin, rivitaloihin ja piilopirtteihinkin. Kevään 2016 uutuutena nyt saatavana  korostusraidoitettu TopSafe Pro Linear! Top Safe Pro Linearin kuvio tuo katolle linjakkaan ilmeen. Katteen pohjavärinä tyylikäs harmaa.

TopSafe Pro:n muhkeat 500 mm leveät liimareunat takaavat tiiveyden loivemmillakin kattopinnoilla! TopSafe Pro soveltuu kattojen, parvekkeiden ja terassien vedeneristykseen.  Alapinnaltaan tuote on kauttaaltaan itseliimautuva. Katolle asennettaessa on minimikaltevuuden oltava vähintään 1:20 joten TopSafe Pro soveltuu hieman loivemmille katoille kuin tiivissaumakatteet yleensä!

  • Tiivissaumakatteen uutuusväri 2016
  • Korostusraidalla linjakas ilme katolle
  • Leveä limitys = varma lopputulos

Tiivissaumakatteiden tuotesivulle >

TopSafe Pro -asennusohjeeseen (pdf) >

TopSafe Pro Linear
Top Safe Pro Linear, värimallikuva
TopSafe Pro Linear
TopSafe Pro Linear
TopSafe Pro Linear
TopSafe Pro Linear katolla

 

Icopal Katto Oy

Työturvallisuuslain mukaan kiinteistön omistaja vastaa siitä, että katolla on turvallista työskennellä. Kun tikkaiden, kiinnityspisteiden ja muiden kattoturvatuotteiden kunto ja kiinnitys varmistetaan säännöllisesti, on katolla turvallista tehdä lumenpudotukset ja muut huoltotyöt! Kiintesitöstä vastaava; Kysy lisää Icopal Katto Oy:n Huoltopalvelusta! Lue lisää