Plano XL - suurenmoinen kattolaatta modernilla ilmeellä
Logo

Icopal suojaa kiinteistösi rakenteet kosteudelta

Plano XL - suurenmoinen kattolaatta modernilla ilmeellä

Plano XL sopii suomalaiseen maisemaan
Plano XL on näyttävä, suomailaiseen maisemaan sulautuva kate.

Bitumikate on turvallinen, tiivis ja tyylikäs kattomateriaali joka sopii katolle kuin katolle! Se on pitkäikäinen ja kestää erinomaisesti myrskytyuulet ja sateet, jään ja lumen sekä auringon paahteen. Icopalin Plano XL on uudenlainen bitumikate, suurikokoinen laattamalli joka antaa katolle linjakkaan ja rauhallisen ilmeen.  

Plano XL -kattolaatta

  • Tyylikäs, graafinen ilme
  • Kivisirotepintainen materiaali sopii suomalaiseen maisemaan
  • Perinteistä kattolaattaa selvästi suurempi - nopea asentaa
  • Ei irtirevittävää suojamuovia - työmaa pysyy siistimpänä
  • Icopalin uusin kattolaattamalli

Icopalin bitumikattolaattavalikoiman uutuus, Plano XL on perinteistä kattolaattaa suurempi, uudennäköinen kattolaatta.  Suorakaiteen muotoinen laatta on rauhallisen selkeä ja ajattoman tyylikäs valinta - se sopii moderniin omakotitaloon siinä missä loma-asunnonkin katteeksi. Kivisirotteinen pinta sulautuu kauniisti ympäristöön. Plano XL -kattolaatojen värivaihtoehdot ovat musta antrasiitti ja harmaa graniitti. Laatan pintasirote on värjättyä liuskekiveä joka vaimentaa rankkasateenkin rummutuksen!

Plano XL -kattolaatta, harmaa graniitti
Kivisirotepinta antaa bitumikatteille luonnollisen ilmeen.

Bituminen kattolaatta ei palahuopa - varma tiiveys ja elävä pinta

Kattolaatta eli palahuopa on varmasti yksi yleisimmistä katemateriaaleista esimerkiksi kesämökeillä eikä ihme – se on ulkonäöltään, kaunis, maisemaan sulautuva kate joka sopii luonnon keskelle. Kattolaatan voi myös asentaa itse tai vaikka talkoilla, kunhan seuraa huolellisesti asennusohjeita. Palahuopa, kuten muutkin bitumikatteet, on myös turvallinen katolla liikkuessa. Se ei ole lainkaan liukas ja normaali varovaisuus katolla liikkuessa riittää.

Kattolaatoissa on valittavana useita värisävyjä ja erilaisia laatan muotoja. Esimeriksi Icopalin Plano Pro on muodoltaan perinteinen, kennomaisen kuvion muodostava ”käpylaatta” ja Icopalin Plano XL puolestaan linjakas, graafisemman ilmeen kattolaatta.

Plano XL on perinteistä kattolaattaa suurempi kooltaan.


 

 

 

 

Lue lisää kattolaattojen tuotesivulta >